Laura Kok begeleidt aanstaande moeders

Laura Kok heeft de zwangerschapsbegeleiding in Markelo en Goor vanaf augustus 2016 overgenomen van Rinda Brandse. Laura is al 28 jaar werkzaam als fysiotherapeute in Markelo en ze heeft in die hoedanigheid veel ervaring met patiënten met bekkenklachten en/of bekkenbodemproblemen. Klachten die met name voorkomen bij vrouwen tijdens de zwangerschap en in de periode na de bevalling. Toen Laura de mogelijkheid kreeg om de zwangerschapsbegeleiding over te nemen van Rinda, greep ze die kans met beide handen aan. Haar doel is om de aankomende moeders goed door de zwangerschap te begeleiden, zodat ze vol zelfvertrouwen de bevalling tegemoet gaan.

Laura Kok

Laura Kok (rechts) neemt het stokje over van Rinda Brandse (links)

De eerste groep is inmiddels gestart en Laura vindt het erg leuk om te doen. De begeleiding wordt voorgezet in het Rode Kruis-gebouw (’t Veernhof) aan de Prinses Irenestraat 7 te Markelo. De lessen zijn op maandagavond van 19.00 tot ongeveer 20.00 uur in de Fysiotherapiepraktijk, opgeven voor lessen kan via de website en hier is ook meer meer informatie te vinden. Rinda stopt na 15 jaar met de zwangerschapsbegeleiding, omdat haar praktijk voor reflexzonetherapie meer en meer tijd vergt en het niet meer te combineren is voor haar met zwangerschapsbegeleiding. In haar praktijk behandelt Rinda op een natuurlijke manier onder andere zwangere vrouwen bij zwangerschapsklachten. Ook geeft zij cursussen babyvoetmassage. Voor meer informatie over haar praktijk heeft Rinda een website.