Boekwerk Markelo krijgt vervolg in Goor

Boekwerk Goor

Na de opening vorig jaar van Boekwerk Markelo in de bibliotheek in Markelo, opent zaterdag 1 oktober Boekwerk Goor. Wethouder Pieter van Zwanenburg zal zaterdag om 11.30 uur de officiële opening verrichten. Daarna houdt Boekwerk Goor tussen 12.00 en 16.00 uur een open dag, waarbij iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen. Na het succes van de flexwerkplekken van Boekwerk Markelo ging initiator Gerard ter Hofte op zoek naar uitbreiding en kwam zo terecht in de bibliotheek in Goor. In Goor zijn op de eerste verdieping in de bibliotheek circa 16 ruime flexwerkplekken gerealiseerd en daarnaast is er vergaderruimte en een presentatieruimte aanwezig. De locatie aan de Schoolfeestweide is goed bereikbaar, zowel lopend, fietsend, per auto of met openbaar vervoer. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig. De openingstijden in Goor zijn: op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Boekwerk Goor biedt flexwerkplekken aan aan zelfstandige professionals, die hier rustig kunnen werken, klanten kunnen ontvangen, andere zelfstandigen kunnen ontmoeten of presentaties en/of trainingen kunnen geven. Ook voor slechts een dagje kan een flexplek gebruikt worden. Er is een goede internetverbinding aanwezig, gebruik van keuken is inbegrepen. Printen en kopiëren kan tegen een kleine vergoeding. Iedere donderdagmorgen om 09.00 uur is er de Boekwerkkloffie, een laagdrempelig netwerkmoment, dat om de week in Markelo of Goor is. Dit is vrij toegankelijk voor iedereen, dus een mooie gelegenheid om eens kennis te maken. Werkplekken zijn maandelijks opzegbaar en als Boekwerker heb je toegang tot Boekwerk Markelo en Boekwerk Goor. Een basisabonnement is er al vanaf € 129 per maand (exclusief BTW). Meer info, ook over Boekwerk Markelo, is te vinden op de website of via Facebook en Twitter.