Uitslag verloting Oranjevereniging

e39e8af8-23af-42e0-a518-82cd18766a2a

De Oranjevereniging heeft traditioneel een grote verloting gehouden tijdens Koningsdag. Inmiddels zijn alle prijswinnaars hiervan bekend. De hoofdprijs een waardecheque met een waarde van 250 euro van Voskamp Wonen & Slapen is gewonnen door de familie Leeftink. De tweede prijs een waardecheque van Hairfashion voor haar en hem ter waarde van 150 euro werd gewonnen door J.W. Muilerman en de derde prijs een waardebon van Restaurant Vennebekken werd in de wacht gesleept door B. van der Poel. De volledige uitslag kunt u bekijken door op de volgende link te klikken.

Zeskamp-Koningsdag-Maarkelsnieuws-MMHN_20162704 (2)De winnaars van de puzzel in het Oranjeboekje zijn Hannie ter Welle, Annie Potman, H.H. Rotman, Joke Hoentjen, G. Kl. teselink, T. wiemerink, H. Greven, G.vd Berg, van Doornspeek en Arjan Markvoort. Daarnaast hebben we voor u de complete uitslag van de zeskamp en de soundmixshow:

Uitslag zeskamp
1. Markelo Noord en Herike Elsen
3. Stokkum
4. De Esch
5. Markelo Oost
6. Markelo Zuid
7. Markelosebroek/ Dijkerhoek
9. Achterhoek

Uitslag soundmixshow:Janneke klein leetink
1. Herike Elsen
2. Markelosebroek/Dijkerhoek
3. Markelo Oost
4. Markelo Noord
5. Markelo Zuid
6. De Esch
7. Elsenerbroek
8. Stokkum
9. Achterhoek

Dagwinnaar: Herike-Elsen