Eerste Oranjeboekje voor Henk Bomhof

Het eerste exemplaar van het programmaboekje van de Oranjevereniging Markelo met informatie over Koningsdag 2016, is uitgereikt aan Henk Bomhof. Bomhof kreeg het boekje uit handen van Albert Welmer, de voorzitter van de Markelose Oranjevereniging. Het programmaboekje, dat volgende week bij alle Markelose huishoudens in de bus valt,  staat weer vol, met informatie over de diverse activiteiten, die op 27 april zullen worden georganiseerd. Naast de ontvangst van het eerste boekje, valt Bomhof ook de eer te beurt, om de ‘Gast van de dag te zijn’ op deze Koningsdag . De activiteiten, voor jong en oud,  zullen plaats vinden in en rondom zalencentrum de Haverkamp. Voor de Soundmix show die ‘s avonds plaats vind, is vandaag de voorverkoop gestart. Belangstellenden kunnen hun kaartje kopen bij de Haverkamp of bij boekhandel Prins in Markelo.

20160416_henk