Markelo in Concert schot in de roos

[tribulant_slideshow gallery_id=”153″]

Een bomvolle sporthal De Haverkamp, een schitterend en afwisselend programma en aan het eind een staande ovatie. Dat was het resultaat van de eerste voorstelling van Markelo in Concert. Ruim drie uur keek het talrijke publiek geboeid naar de optredens van bijna alle Markeloërs die iets te bieden hebben op het gebied van muziek, zang en dans en dat leverde een unieke combinatie op van muziekstijlen en verrassende acts. Muziek van Abba, Guus Meeuwis, Willy en Willeke Alberti werd moeiteloos afgewisseld met hedendaagse nummers van Anouk, Claudia de Breij, Adele en U2. Maar ook het Brook Du0 , The Berets (met een prachtige Everly Brothers-medley) en klassieke zangeres Sandra Fluttert maakten hun opwachting tijdens deze unieke muziekavond.

Vertederend was ook het debuut van het onlangs opgerichte kinderkoor en verrassend het optreden van de Folkoristische Vereniging die een oude dans combineerde met muziek van de groep Queen en daarnaast was er nog veel meer te genieten in de sfeervolle sporthal.  De bezoekers toonden zich na afloop zonder uitzondering enthousiast over deze bijzondere avond die aantoonde dat Markelo over heel veel muziek-, zang- en danstalent beschikt. De avond werd in stijl besloten met een gezamenlijk optreden van alle deelnemende artiesten, daarbij luid ondersteund door het publiek. Vanmiddag is er een reprise van het gehele programma en daarvoor zijn nog kaarten beschikbaar. De show begint om 14.00 uur en duurt tot plm. 17.00 uur. Spijt zullen de bezoekers zeker niet krijgen van het beluisteren van het Markelose muziekgeweld.