Binnenkort tweede Maarkels Business Event

In november 2015 is Maarkelsnieuws gestart met een evenement speciaal voor ondernemers in Markelo. De eerste editie van het Maarkels Business Event (MBE) bij Bistro De Loep was met meer dan 100 aanwezige ondernemers zeer geslaagd en vroeg om een vervolg. Dit keer werken wij samen met de Stichting Motorcross Markelo en organiseren wij bij Herberg De Pot op woensdagavond 20 april 2016 het MBE Sportcafé met als gasten onder meer Bennie Jolink, Dave Strijbos en Gert-Jan Oplaat. Een avond waarop ook volop gelegenheid zal zijn om te netwerken.

Maarkelsnieuws wil met het Maarkels Business Event iets terugdoen voor haar adverteerders. De samenwerking met de Stichting Motorcross Markelo ontstond vrij snel na de eerste editie. Laatstgenoemde stichting wilde graag iets organiseren voor haar sponsoren en relaties. Met het MBE Sportcafé organiseren wij samen, maar de avond is evenals de eerste editie toegankelijk voor alle Markelose ondernemers. Vandaag hebben ze een uitnodiging per mail ontvangen. Wel ondernemer, maar geen uitnodiging ontvangen? Aanmelden voor het MBE Sportcafé kan via mbe@maarkelsnieuws.nl.