Markelose ondernemers gezocht

planmooimarkeloVoor Plan Mooi Markelo was 2015 een druk jaar. Een jaar waarin gewerkt is aan een plan voor invulling van het terrein van de voormalige kaasfabriek. Samen met vele Markeloërs is op verschillende avonden en in diverse samenstellingen gewerkt aan een schetsontwerp en dat ontwerp is inmiddels aangeboden aan de gemeente. Het is de bedoeling dat in 2016 dit plan gerealiseerd gaat worden. De gemeente heeft Plan Mooi Markelo gevraagd of Markelo dit plan ook zelf kan uitvoeren. Dit voorstel is positief ontvangen, want Markelo beschikt over veel kennis en vakmanschap. Ondernemers die mee willen bouwen worden dan ook van harte uitgenodigd zich aan te melden.

Dat aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen op de site van Plan Mooi Markelo. Daarnaast komen er ruimtes vrij voor ondernemers als het plan wordt uitgevoerd volgens het laatste ontwerp. Mensen die een ruimte zoeken om hun onderneming in onder te brengen kunnen zich aanmelden. Aanmelden kan tot en met 31 december 2015.