Op 9 november vindt Proef Markelo plaats. Gedurende deze middag van 12.00 uur tot 17.00 uur, kun je bij deelnemende restaurants terecht voor een amuse met bijpassende wijn. De komende tijd onthullen wij de amuses en vertellen je meer over de deelnemende restaurants. Vandaag starten wij met Italiaans Restaurant Il Campanile.
Amuse: Napolitaans spaghettitaartje uit de oven
Gebaseerd op de Napolitaanse denkwijze van koken. Spaghetti die over is kun je op deze manier opnieuw gebruiken. Uiteraard maken wij als restaurant alles vers. Maar het is zeker een leuke tip voor thuis.
Restaurant Il Campanile staat voor een goed product en verse ingrediënten is de basis voor al onze gerechten.
Daarom bakken wij ook dagelijks ons eigen brood. Een bewerkelijk proces waar we al vroeg in de ochtend mee beginnen. Tijdrovend, maar zoals bij iedere maaltijd in Italiё is goed vers brood onmisbaar!
In de keuken zwaaien Gaetano en Riccardo Torella, vader en zoon, samen de scepter. Onze menukaart biedt een ruime keuze uit verschillende gerechten. Een authentieke Napolitaanse pizza, pasta’s, vlees- en visgerechten of een uitgebreid 4-gangen chefmenu.
Bij Il Campanile wordt gekookt volgens een traditionele bereiding met een modern en persoonlijk tintje. Hierbij worden alleen producten gebruikt met de hoogste kwaliteitsnormen die mede erkend zijn door de Italiaanse Kamer van Koophandel.
Meer weten over het restaurant, klik: hier
Ben je nieuwsgierig geworden naar Proef Markelo, klik dan hier voor de Facebookpagina