Stephan Goorman (foto) is de nieuwe chef kok van Landhuishotel & Bistro Herikerberg. Goorman werkte als sous-chef bij hotel de Roskam. Met de invulling van zijn nieuwe functie ziet hij een wens in vervulling gaan. Goorman zal de ambachtelijke wijze van koken van de voormalig chefkok voort zetten. “Daarnaast zal hij alle ruimte krijgen voor zijn eigen stijl benadrukt het management.”
“De Twentse streek inspireert mij enorm. De kaart die ik zal voeren zal eerlijke en pure producten bevatten. De ingrediënten die ik gebruik zullen terug leiden naar Twente in al haar facetten. Ieder seizoen zal ik de kaart wisselen. Daarnaast is er altijd een drie gangen keuze menu beschikbaar á € 26,95 per persoon. De grootste verassing trof ik aan de achterzijde van ons hotel, met recht één van de mooiste terrassen van Twente. De rust, het groen. Genieten van de ambachtelijke keuken moet dan ook altijd mogelijk op het prachtige bostuinterras” Goorman die zelf van oorsprong uit de achterhoek komt zal met een enorme passie en inzet de keuken gaan runnen. De toegankelijkheid van het hotel zeker ook voor de omgeving zullen wij proberen te stimuleren. Mijn kaarten zullen herkenbaar maar toch verassend zijn”. De échte Twentse gastvrijheid in combinatie met het ambacht zorgen voor de klik tussen Goorman en het management van hotel Herikerberg. De komende weken is het heerlijk vertoeven in de bistro, Goorman luidt het mosselseizoen meteen in. De nieuwe menukaart staat online op www.hotelherikerberg.nl