Kerstbomen worden opgehaald door de Maarkelse Boake

Een dag na Kerstmis lijkt Pasen nog ver weg. Toch roepen de bouwers van de Maarkelse Boake de inwoners van Markelo op hun echte kerstboom te bewaren voor het paasvuur. Op zaterdag 11 januari zal men in de bebouwde kom van Markelo vanaf 9.00 uur de bomen zonder kluit die langs de weg liggen ophalen. Deze bomen zullen dan als onderste laag van de Boake worden gebruikt.

20120409boake6

 

Mochten er nog mensen zijn die willen mee helpen om de Boake in Markelo te bouwen, dan zijn deze van harte welkom. Diegene die een zaterdagcohtend willen helpen met hout halen of de boake pakken kunnen zich opgaven bij Harry Vehof (0547-363002) of Henk Scholman (0547-363062). Men mag ook vanaf 1 februari bij Het Beaufort komen. De bouwers vertrekken vanaf die plek op zaterdagochtend om 8.30 uur.