Leerlingen De Zwaluw verwennen ouders met tapasavond

Gisteravond organiseerden de leerlingen van groep 7 van basisschool De Zwaluw een bijzondere tapasavond in De Kroon. Samen met chefkok Ellen, werkzaam bij OPO, hebben de kinderen een heerlijk diner bereid voor hun ouders en het team van Obs De Zwaluw. De avond markeerde tevens de afsluiting van de kooklessen waar de leerlingen de afgelopen weken aan hebben deelgenomen, waarbij ze leerden gerechten te bereiden en te serveren. Met veel enthousiasme en trots presenteerden de leerlingen gisteravond een scala aan culinaire hoogstandjes die ze met zorg hadden voorbereid. De gerechtjes werden door de kinderen persoonlijk aan tafel geserveerd, waardoor de ouders en het schoolteam in de watten werden gelegd.

Naast het creëren van een gezellige sfeer en het verwennen van de gasten, diende de tapasavond ook als een kans voor de leerlingen om geld in te zamelen voor hun aankomende afscheidsfeest in groep 8. Het was een waar feest, waarin niet alleen de culinaire vaardigheden van de leerlingen werden benadrukt, maar ook hun vermogen om samen te werken, nieuwe vaardigheden te leren en verantwoordelijkheid te nemen.