Voetbaltoernooi PJGO maakt comeback

Het voetbaltoernooi van de PJGO maakt op zaterdag 17 juni na afwezigheid van een aantal jaren een comeback. Het toernooi op de velden van Sportclub Markelo aan de Endemansdijk stond in het verleden bekend onder ‘Buurtvoetbal’. Met de terugkeer is gekozen voor een nieuwe naam: ‘Vriendenvoetbal’. De PJGO wil het toernooi hiermee toegankelijker maken voor een grotere groep. Er zullen wedstrijden worden gespeeld van 7 tegen 7.

Het toernooi begint zaterdag 17 juni om 10.00 uur, tijdens en na het toernooi is de kantine geopend en zal DJ TMF aanwezig zijn met muziek. “Er zijn al een mooi aantal aanmeldingen binnen, maar het zou leuk zijn als er nog wat teams bij komen die het tegen elkaar op willen nemen”, aldus een van de bestuursleden van de PJGO. Teams bestaan uit minimaal 7 spelers en deelnamekosten bedragen 15 euro per team. Opgeven voor het vriendentoernooi kan bij Tom via 06 25 17 34 90. Denk hierbij aan een leuke teamnaam. Iedereen dient voetbalschoenen en scheenbeschermers te dragen tijdens het toernooi. Het team met een leuk outfit maakt kans op een extra prijs.