Geslaagde dag voor SGW Snorrewind

De zwaluwen en libellen scheren over het oppervlaktewater van de waterbak op het terrein van Eventing Experience Twente in Markelo. Dat terwijl er toch vanaf 9.00 uur al volop activiteiten waarneembaar zijn op het terrein van Manege Snorrewind dat er mede door de inzet van veel vrijwilligers vandaag  weer piekfijn bij ligt. Vandaag vond de allereerste SGW klasse M pony’s en paarden plaats op dit unieke terrein aan de Borkeldweg in Markelo.

Onder stralende weersomstandigheden vonden vandaag naast de klasse M, ook de B en L pony’s en paarden plaats. Met een indrukwekkend aantal van ruim 250 deelnemers is het een evenement van formaat. Met zijn diversiteit aan uitdagende hindernissen was het vandaag een waar genot voor zowel de deelnemers als ook het talrijke publiek dat genoot van de SGW Snorrewind. Wat deze wedstrijd nog specialer maakte, was het feit dat het publiek de deelnemers voor een groot deel van het parcours konden volgen vanaf hun standplaats. Dit zorgde voor een unieke kijkervaring en betrok het publiek actief bij de wedstrijd.

Olympisch rijder Merel Blom startte vanmiddag in Markelo als training met maar liefst acht paarden op het terrein van Eventing Experience Twente. Haar aanwezigheid zorgde voor een extra dosis spanning en opwinding bij zowel haar mededeelnemers als het enthousiaste publiek.