SC Markelo 5 kampioen


Sportclub Markelo 5 is vandaag kampioen geworden. Op bezoek bij vv Twenthe werd, onder toeziend oog van veel publiek, met 1-5 gewonnen. Na afloop van de wedstrijd kregen de mannen de kampioensschaal uitgereikt en kon het feest beginnen. De heren van Sportclub Markelo 3 hebben daarentegen de kampioenswedstrijd op bezoek bij Broekland met 2-0 verloren. Door de nederlaag ging de titel dus niet naar de zwart-witten maar naar Broekland. Sportclub Markelo 6 had in theorie nog kans op het kampioenschap maar concurrent Buurse maakte op bezoek bij Neede geen fout. Waardoor Sportclub Markelo 6 dit seizoen als tweede is geëindigd. Het eerste elftal van Sportclub Markelo is als koploper ook nog in de race voor het kampioenschap, ze spelen vanmiddag om 14.00 uur thuis aan de Endemansdijk tegen KCVO uit Vaassen.