Avond4Daagse Markelo start 30 mei

Haal je wandelschoenen alvast uit de kast, want de Avond4Daagse komt er weer aan. Vraag je wandelmaatje(s) om mee te gaan. En ga lekker met z’n allen wandelen. Openluchttheater De Kösterskoele organiseert van 30 mei tot en met 2 juni 2023 de Avond4Daagse in Markelo. Tijdens deze 4 avonden kan er iedere avond een andere route rondom Markelo worden gelopen. In tegenstelling tot andere jaren kan er dit jaar alleen een route van 5 kilometer worden gelopen. Tickets 
Er zijn 3 soorten tickets te bestellen. Voor deelname op alle dagen of voor deelname op 1 dag, met of zonder medaille. De prijzen variëren van 3,00 tot 4,50 euro. Op de eerste avond is het ook mogelijk om je in te schrijven bij de start in de Kösterskoele. Voor deelname aan een enkele avond kunt u zich op die betreffende avond natuurlijk ook inschrijven ter plaatse.

Starttijd
Wandelaars kunnen vanaf 18.30 uur starten vanuit de Kösterskoele. Alle deelnemers dienen voor 21.00 uur terug te zijn. Met dank aan een aantal sponsoren wordt op de stop onderweg, ranja en wat lekkers aangeboden.