Nieuwe winkelketen in Markelo

Markelo krijgt er een nieuwe winkelketen bij! Binnenkort kunnen inwoners van Markelo en omstreken terecht bij de gloednieuwe vestiging van “De Gulle Geit”. De winkelketen staat bekend om haar duurzame en biologische producten en biedt een breed assortiment aan gezonde voeding, verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen.

De Gulle Geit is opgericht door een groep enthousiaste ondernemers die zich willen inzetten voor een betere wereld. De winkelketen werkt alleen samen met producenten die zich houden aan strenge duurzaamheids- en kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen klanten erop vertrouwen dat alle producten die zij bij De Gulle Geit kopen, niet alleen gezond en lekker zijn, maar ook op een verantwoorde manier zijn geproduceerd.

De nieuwe winkel in Markelo is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van winkels en zal naar verwachting veel klanten trekken. “We zijn ontzettend blij dat we ons kunnen vestigen in Markelo. Hiervoor hebben we een tijdelijke locatie gevonden aan de Burgemeester de Beaufortplein”, zegt vestigingsleider Karen de Vries van De Gulle Geit. “We geloven dat er veel vraag is naar gezonde en duurzame producten en we hopen dat we met onze winkel een bijdrage kunnen leveren aan een gezondere en betere wereld.”

Voordat de opening van de nieuwe winkel gevierd kan worden staat er voor De Gulle Geit eerst nog een interne verbouwing op de agenda van het bedrijfspand. Karen de Vries: “Na dit weekend starten we met de werkzaamheden en we hopen dan binnen een maand de winkel te kunnen openen. Om de mensen alvast kennis te laten maken met onze producten staan er zaterdag om 9.00 uur 100 boodschappentassen klaar voor de eerste 100 klanten”.

De Gulle Geit wordt tjdelijk gevestigd aan de Burgemeester de Beaufortplein 6-10 en is vanaf mei van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.