Zomerseizoen MTV’65 bijna van start

De Markelose Tennisvereniging MTV’65 gaat bijna van start met het zomerseizoen met een nieuwe trainer. Het buitenseizoen begint op 1 april met de KNLTB-voorjaarscompetitie, waarbij de vijf gravelbanen van de vereniging weer in topconditie zijn dankzij de inzet van de vrijwillige baanonderhoudscommissie. Dit jaar markeert de start van een nieuwe samenwerking met nieuwe hoofdtrainer Marc IJzerman. IJzerman wordt ondersteund door onder andere Joost van Borselen, Bas Bierhof en Jesper Hondeveld. De vereniging is ervan overtuigd dat ze met deze samenwerking een enthousiaste en gedreven hoofdtrainer hebben aangetrokken. IJzerman heeft veel ervaring als tennisspeler op hoog niveau en als leraar.

Met ruim 400 leden en bijna alle lesuren ingevuld, telt de tennisvereniging in Markelo maar liefst 29 competitieteams. Als je geïnteresseerd bent in MTV’65 en tennislessen wilt volgen, kun je contact opnemen met de vereniging. Meer informatie is ook de vinden op de nieuwe website van de vereniging