Zondag zomertijdwandeling Herike-Elsen

Kom zondag 26 maart naar Herike-Elsen geniet van een zomertijdwandeling. Trek uw wandelschoenen aan en geniet van een mooie en gezellige route van ongeveer 8 kilometer door het Twentse landschap. Voor de wandelaars die wat meer kilometers willen maken, is er ook een extra lus van 2 kilometer beschikbaar. In de pauze van de wandeling kunt u genieten van koffie, wat lekkers en een hapje en drankje. De start van de wandeling is tussen 13.00 en 14.00 uur bij Daltonschool Elserike aan de Herikerweg 36 in Markelo, tevens het eindpunt van de wandeltocht.

De kosten voor deelname aan de wandeling zijn 6 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld, zodat de organisatie hier rekening mee kan houden in de voorbereidingen. U kunt zich aanmelden door te bellen of appen naar 06-17667961, bij voorkeur na 18:00 uur. Aanmelding op de dag zelf is ook mogelijk.