Mandy Schippers genomineerd voor 2 categorieën Coiffure Award 2023

De Markelose Mandy Schippers is genomineerd voor twee categorieën van de Coiffure Award 2023. Een jaar geleden won ze de Futuristic Hair Award op school, ROC van Twente haarverzorging. Dankzij deze overwinning mocht ze deelnemen aan ‘De Kunst Van’, waar ze waardevolle workshops volgde van bekende kappers. Door deze workshops werd ze geselecteerd om deel te nemen aan de Coiffure Award 2023, in de categorie ‘Young Talent’. Hiervoor moest ze een reeks van vier foto’s maken, met Wouter Nekkers als haar coach. Ze startte met het maken van moodboards voor elk kapsel, waarbij ze nadacht over make-up, styling, pose en sfeer – oftewel het totaalbeeld. In januari had ze de fotoshoot samen met Wouter Nekkers, fotograaf Otto van den Toorn en visagiste Siny van der Velde. Vervolgens was het wachten op de uitslag. Op 17 maart kwamen ze bij haar langs op haar werk bij kapsalon Elegant in Holten om de brief te overhandigen. Mandy behoort tot de laatste tien genomineerden voor de categorie Young Talent en is ook genomineerd voor de Pers Award. Op 14 mei vindt het gala plaats waar bekend wordt gemaakt of ze tot de laatste 3 van Nederland behoort!