Ladies-only MTB clinic

Wielertourclub Markelo organiseert op zaterdag 25 maart vanaf 13.00 uur een Ladies Only MTB clinic. Deze Ladies Only MTB clinic is een clinic vóór vrouwen, dóór vrouwen. Voor vrouwen die graag mountainbiken en zich rijtechnisch willen verbeteren met gelijkgestemde mountainbikesters. Meer zelfvertrouwen krijgen, minder in de remmen knijpen en niet op een wortelpad afstappen of voor een boomstam. Door de clinic leer je meer gebruik te maken van rijtechniek: meer ontspannen, meer in balans, met meer coördinatie en controle. Gecombineerd met een vleugje branie en weten wat je allemaal wél kunt. En dat is meer dan je denkt. Ontdek en leer het tijdens de speciale Ladies Only-clinic.

De clinic is op zaterdag 25 maart en start om 13.00 uur, locatie volgt na opgave. Deelname is mogelijk voor ladies only uiteraard, zowel voor leden en niet-leden van de WTC Markelo. De minimale leeftijd is 16 jaar en je dient zelf voor een fiets en een helm te zorgen. Heb je je aangemeld dan ontvang je de locatie van de clinic van de organisatie. De deelname is gratis. Opgeven kan tot en met vrijdag 24 maart door het sturen van een email met daarin naam, telefoonnummer en leeftijd naar secretaris@wtcmarkelo.nl

Heb je nog vragen? Mail ze naar de organisatie van WTC Markelo. De clinic gaat door bij goed weer en voldoende belangstelling.