Wisseling van de wacht bij Dierenambulance

Afgelopen week heeft een wisseling plaatsgevonden in het bestuur van Stichting Dierenambulance Hof van Twente. Na jarenlange trouwe dienst heeft Minie Koekkoek het stokje overgedragen aan Rob Oosterom. Minie heeft de laatste jaren veel gedaan aan de naamsbekendheid van de Dierenambulance. Rob is zelfstandig ondernemer bij Personeelsdiensten Markelo en is sinds ruim een jaar een gepassioneerde vrijwilliger. Passie voor dieren is het sleutelwoord. Ongeacht wat voor dier het is, ieder dier heeft recht op vervoer als hij/zij ziek of gewond is. Rob wil van de Dierenambulance een financieel gezonde organisatie maken maar ook verder professionaliseren.

Inzet geeft goed gevoel
Rob: “Als vrijwilliger kom je op plekken waarvan je het bestaan niet kende, je ontmoet veel verschillende soorten mensen maar bovenal geeft het een goed gevoel als je zieke of gewonde dieren naar de opvang kunt brengen en later vernemen dat het goed met het beestje gaat. Natuurlijk maken we ook minder prettige dingen mee, maar dat hoort er ook bij”.

Vrijwilligers
De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is nog steeds naarstig op zoek naar mensen die het team willen komen versterken. Heb je géén rijbewijs? Dat is geen probleem daar de organisatie ook op zoek is naar bijrijders.