Deze maand nog inschrijven MTB Noabertocht 2023

Op zaterdag 15 april staat Markelo weer in het teken van de jaarlijkse MTB Noabertocht! De voorbereidingen zijn in volle gang en er hebben zich al tal van enthousiaste deelnemers aangemeld. Ben jij nog niet ingeschreven maar wil je toch graag mee doen aan dit spektakel? Geen zorgen, je kunt je nog tot en met 31 maart inschrijven.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan noabertocht@gmail.com. Vergeet niet je voornaam, achternaam, woonplaats, mailadres en telefoonnummer te vermelden en laat ook weten welke route je denkt te gaan fietsen; circa 40 of 25 km. Daarnaast kun je aangeven of je in een normale of snelle groep wilt fietsen.

De organisatie is er klaar voor en heeft een spectaculaire route uitgestippeld in en rondom Markelo. De tocht is alleen voor deelnemers van 18 jaar of ouder en het dragen van een helm tijdens de tocht is verplicht. De kosten van deelname bedragen 30 euro per persoon en dienen contant te worden voldaan bij aanvang van de tocht.

Mis deze sportieve uitdaging niet en sluit je aan bij de MTB Noabertocht door Markelo en het buitengebied. De Kamereu zien jou graag op 15 april aan de start verschijnen!