Linksbuiten adem wint BCM toernooi 2023

Het is de jongens van ‘Linksbuiten adem’ gisteravond gelukt om hun titel op het BCM toernooi in Sporthal Markelo te prolongeren. In de finale tegen de Dolle Boertjes wisten zij een 2-0 achterstand om te buigen naar een 3-2 zege en daarmee pakten zij wederom de toernooizege net zoals de laatste editie in 2020. Wouter Rensen ging er met de prestigieuze Klungel Bokaal vandoor. De organisatie hoefde hier naar eigen zeggen niet lang over na te denken. De organisatie, MaarkelsTrots, versloeg om de 3e plek, Keet Amigo’s door de penalties nét iets beter te nemen.</p

De editie van 2023 was met 12 teams uitverkocht. In de zaal van de Markelose sporthal werd fanatiek en sportief om de winst gestreden. Na afloop was het in het café van De Haverkamp gezellig tot in de late uurtjes. De organisatie kijkt hiermee terug op een zeer geslaagd toernooi en heeft het stokje overgedragen aan Linksbuiten adem welke de volgende edities voor hun rekening zullen nemen.

MaarkelsTrots bedankt tenslotte alle teams voor het meedoen en De Haverkamp voor de goede zorgen in het café tijdens alle edities van het BCM toernooi.