Aandacht voor digitale veiligheid bij Vrouwen van Nu

Op dinsdagavond 21 maart 2023 zal Vrouwen van Nu Markelo haar afdelingsavond organiseren bij Zalencentrum De Poppe. Vanaf 19.45 uur zullen de aanwezigen worden geïnformeerd over (digitale) veiligheid. Wijkagent Jordy Scheggetman zal deze avond als spreker optreden. Hij zal alles vertellen over inbraakpreventie en veiligheid in en om het huis. Jordy zal de aanwezigen ook informeren over verschillende vormen van digitale fraude en hoe men zich hier tegen kan beschermen. Ondanks de vele leuke mogelijkheden die het internet biedt, veroorzaken cybercriminelen helaas regelmatig vervelende ervaringen. Jordy zal daarom tips geven om ervoor te zorgen dat de inwoners van Markelo zich veilig blijven voelen.

Bankfraude is ook een veelvoorkomend probleem, bijvoorbeeld via de telefoon en WhatsApp. Jordy zal hierover uitgebreid spreken en de aanwezigen tips geven om te voorkomen dat ze slachtoffer worden van deze vorm van fraude. De afdelingsavond van Vrouwen van Nu Markelo wordt georganiseerd voor haar leden, maar ook vrouwen die graag een keer een afdelingsbijeenkomst willen bijwonen zijn van harte welkom. Nieuwe leden zijn altijd welkom en zullen warm worden verwelkomd. Het belooft een interessante en leerzame avond te worden waarin veel nuttige informatie zal worden gedeeld.