Nationale Pannenkoekendag 2023

Nationale Pannenkoekdag wordt elk jaar gevierd op een vrijdag in maart. Het is dé dag waarop oorspronkelijk kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen. Gewoon, omdat opa’s en oma’s best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Alle opa’s en oma’s van de leerlingen van Obs Brookschole genoten daarom vandaag van overheerlijke pannenkoeken die onder begeleiding van juf Ellen door de leerlingen werden gebakken. Diede: “Niet alleen de pannenkoeken waren een succes, maar zeker ook de opkomst van alle opa’s en oma’s. Het werd met de inzet van Ellen en de kinderen van de Brookschole daarom ook een hele geslaagde dag!”.

Obs Stokkum
Ook de leerlingen van Obs Stokkum hebben vandaag met hulp van een aantal ouders, pannenkoeken gebakken voor opa’s, oma’s en de buurtbewoners van de school.