Rein Compagner lijstduwer CDA Vechtstromen

Rein Compagner staat als lijstduwer op de lijst van het CDA voor Waterschap Vechtstromen. Met zijn jarenlange ervaring als waterschapsbestuurder en grote politieke interesse, zal Rein een belangrijke bijdrage leveren aan het verantwoord besturen van het waterschap. Hij neemt plaats 18 in op de lijst en is vastbesloten om zich in te zetten voor de vier kernwaarden van het CDA, die volgens hem een belangrijke rol spelen bij het waarborgen van ons kostbare water, een onmisbare bron van voedsel en leven.

Rein trekt samen op met lijsttrekker Ellen Hemmers uit Haaksbergen, die zich inzet voor heldere en duidelijke taal en een waterschapsbestuur met haalbare en betaalbare ambities. Samen willen zij de inwoners, landbouw, bedrijven, overige organisaties en overheden van het gebied bij elkaar brengen en verstandige keuzes maken voor ons mooie leefgebied. “Water beheer je samen!”, aldus Ellen Hemmers.

Rein Compagner over zijn keuze om ja de zeggen als lijstduwer: “Water is van levensbelang, zonder water geen voedsel. De vier kernwaarden van het CDA spelen hierbij een belangrijke rol.”