Verloren sleutelbos en gouden slavenarmband

verloren-maarkelsnieuwsWe hebben afgelopen week een tweetal berichten ontvangen van verloren voorwerpen. Wellicht zijn deze voorwerpen gevonden in Markelo en wilt u ze graag weer herenigen met de rechtmatige eigenaren. In de buurt van zwembad De Vijf Heuvels of de parkeerplaats tegenover Grand Café De Kroon is een sleutelbos verloren. Aan deze bos zijn een autosleutel van een Fiat, twee andere sleutels en een rode alarmchip bevestigd. Tijdens het wegbrengen van het oud-papier aan de oud-papier locatie van het MMK/Stichting Paard- en Ponysport en het boodschappen doen in Markelo is iemand haar gouden slavenarmband met diamantjes verloren. Weet u meer of heeft u de sleutelbos of gouden armband gevonden? Neem dan contact op met de redactie van Maarkelsnieuws. We brengen u graag in contact met de eigenaren.