Derbytocht vv Holten – SC Markelo

Over enkele weken, op zondag 2 april, gaat Sportclub Markelo in de competitie op bezoek bij VV Holten. Dat deze derby leeft onder de supporters bleek al tijdens de eerdere ontmoeting dit seizoen op Sportpark de Endemansdijk. Met prachtige sfeeracties en het vele publiek zorgde dit voor een mooie sfeer rondom en tijdens de wedstrijd. Omdat de zwart-witten binnenkort op bezoek gaan in Holten is er voor die wedstrijd ook het één en ander georganiseerd. Zo is het mogelijk om de derby in Holten te bezoeken per fiets of bus. Vanaf Sportpark de Endemansdijk is er de mogelijkheid om gezamenlijk op de fiets naar VV Holten te gaan. Het vertrek van die fietstocht is om 12:00 uur vanaf de voetbal en heeft een tussenstop bij de Poppe. Daarnaast is er op deze dag ook een speciale tifosi beatbuzz voor jongens en meiden vanaf 16 jaar (vol = vol) en een gewone touringcar voor andere geïnteresseerden. Deze bus zal om 13:30 uur vertrekken vanaf Sportpark de Endemansdijk. Heb je interesse om deel te nemen aan de fietstocht of de busreis? Dan kan je je aanmelden via derbytocht@sportclubmarkelo.nl. Voor zowel de fietstocht als de busreis is aanmelden verplicht.