Mevrouw Daggert-Velt 12,5 jarig jubileum Dagbegeleiding

Op 1 maart bezoekt van mevrouw Daggert-Velt al meer dan 12,5 jaar de Dagbegeleiding van Markelo. Door de enthousiaste vrijwilligers van Franje wordt mevrouw Daggert-Velt vier keer per week opgehaald en ’s ochtends naar de Anholtskamp gebracht, om ’s middags weer veilig naar huis te worden gebracht. Ze is de allereerste deelneemster die dit 12,5 jarig jubileum viert bij de Dagbesteding op Anholtskamp, wat het dan ook meer dan waard maakt om haar vandaag eens in het zonnetje te zetten.

Tijdens het ophaalmoment werden er foto’s gemaakt en genoot mevrouw Daggert-Velt van heerlijk gebak, dat werd aangeboden door Franje. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, kreeg mevrouw een prachtig boeket bloemen namens de Dagbesteding van Markelo aangeboden.