Markelose volleybalsters naar finale NOJK

De Markelose volleybalsters Bo Nijenhuis en Lotte Wessels hebben zich met respectievelijk RIVO A1 en RIVO B1 geplaatst voor de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen op 8 april aanstaande. Na de voorrondes begin januari werd afgelopen zaterdag de halve finale gespeeld. De A-jeugd van de Rijssense club wist zich in Denekamp te plaatsen tot de beste acht A-teams van Nederland en mag nu op 8 april in het Brabantse Panningen proberen voor het ere metaal te gaan. De B-jeugd van Rivo wist na de winst in de poulefase ook de kruisfinale te winnen in Ootmarsum en mag nu op 8 april in Meijel een gooi doen naar de Nederlandse titel. Dat zal nog een hele kluif gaan worden voor de oud-speelsters van Markel-Up. Tegenstanders tijdens de finaledag zijn onder andere de jeugdteams van eredivisie verenigingen als Sliedrecht Sport, VC Sneek en Dynamo Apeldoorn.