Wevers Sport ondersteunt Verstappen

Wevers Sport biedt al jaren technische ondersteuning aan diverse rallyteams. In 2023 komt daar het onderhoud van de de Skoda Fabia RS van het vorig jaar door Max Verstappen gelanceerde Verstappen.com Racing bij. Een van de rijders binnen het team is voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen. “Wij verzorgen het onderhoud van zijn auto dit jaar, helpen met het afstellen, doen de logistieke activiteiten en gaan veel testen”, aldus Erik Wevers.

Verstappen.com Racing is vorig jaar gelanceerd en wordt voortgedreven door de passie voor racen van Max Verstappen en wordt volledig ondersteund door Red Bull, als onderdeel van de hechte relatie tussen Max Verstappen en Red Bull. Raceteams uit zowel de virtuele als echte wereld maken deel uit van Verstappen.com Racing. Team Redline dat bestaat uit een internationale mix van echte en virtuele coureurs is een voorbeeld in de virtuele wereld, het rallyteam van Jos Verstappen is een voorbeeld waar in de echte wereld het Verstappen.com Racing x Red Bull logo prominent op de auto staat.