Intervisie Zien en Horen breidt gehoorafdeling uit

Net als uw gezichtsvermogen is ook uw gehoor ontzettend belangrijk. Uw oren verdienen daarom net zoveel aandacht als uw ogen en daarom breidt Intervisie Zien en Horen uit. Vanaf februari 2023 zal Gerhard Paalman minimaal 2 dagen in de week aanwezig zijn bij Intervisie Zien en Horen in Markelo. Gerhard is StAr gediplomeerd triage Audicien met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Gerhards visie: “De beste hooroplossing maak ik niet voor de klant, maar samen met de klant. Samen gaan we voor het beste resultaat.”

Wanneer u merkt dat uw gehoor achteruitgaat, is het belangrijk om hier iets mee te doen. Bij Intervisie Zien en Horen weten ze dat dit een grote stap is en dat de drempel hoog is om naar een audicien of KNO-arts te gaan. Gemiddeld doet men er drie jaar over om deze stap te nemen. Echter geeft 95% van de hoortoestelgebruikers aan dat het de kwaliteit van leven verbetert. (EuroTrak, 2022) Tijd dus om hier iets aan te doen.

Wat Intervisie Zien en Horen voor u kan betekenen? “Een goed resultaat begint met een goede test. Als hieruit blijkt dat uw gehoor is verminderd dan achterhalen we waar uw problemen zich voornamelijk afspelen. Daarbij kijken we naar uw levensstijl en wensen en behoeften. We zoeken naar een optimale hoor oplossing op maat, zodat uw kwaliteit van leven verbetert. Wij gaan altijd voor de best passende oplossing voor uw situatie”, vertelt Gerhard.

Bij Intervisie Zien en Horen maakt u geheel vrijblijvend een afspraak in de winkel voor een gehoor onderzoek. Gerhard is aanwezig op dinsdag en donderdag. Tel: 0547-745600 of 06-58012898. Ook kunt u mailen naar markelo@hoorpartners.nl. Op de andere dagen kunt u gerust binnenlopen voor bijvoorbeeld onderhoud, batterijen of het maken van een afspraak.