Bentelo wint Hofquiz

Het team van Bentelo werd vanavond in  Het Beaufort winnaar van de jaarlijkse Hofquiz. Met 67 punten troefde het Bentelose kwartet Markelo af dat het met vijf punten minder moest doen. Voor het eerst sinds een aantal jaren waren deze avond alle kernen van de gemeente Hof van Twente vertegenwoordigd. Het Markelose team was van buurt De Esch. Zij wonnen een tijdje geleden de Markelose buurtkennisquiz en mocht daardoor Markelo vertegenwoordigen. Sandra Smale en Dianne Zweers hadden weer gezorgd voor 80 pittige maar leuke vragen die gesteld werden door quizmaster Henk Hondelink. Het Bentelose team ging naar huis met bloemen en natuurkijk de wisselbokaal.

De volledige uitslag:
1. Bentelo 67 punten
2. Markelo 62 punten
3. Delden 61 punten
4. Goor 60 punten
5. Diepenheim 57 punten
6. Hengevelde 55 punten