Getuigenoproep mishandeling -update-

Zaterdagnacht werd rond 04.00 uur melding gedaan dat een jongeman zou zijn mishandeld nabij de rotonde in de omgeving van de Rijssenseweg en de Plasdijk. Hierbij heeft het slachtoffer letsel opgelopen. Tevens wordt zijn fiets met schooltasdrager vermist (zie foto). Tussen 02.00 en 03.45 uur zou de mishandeling gepleegd zijn door een groep personen. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht en is bezig het verhaal helder te krijgen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Mogelijke getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Diefstal katalysator
In de omgeving van de kruising Tolweg met de Rijssenseweg is tussen zondag 29 januari en dinsdag 31 januari een katalysator van een personenauto weggenomen. Dieven wisten het voorwerp vakkundig onder het voertuig vandaan te halen. Ook in dit geval geldt dat getuigen zich kunnen melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De politie is geïnteresseerd in eventuele camerabeelden afkomstig uit de omgeving, waarop verdachte personen en/of voertuigen worden waargenomen.

Update 3 februari 11.04 uur
De fiets is aangetroffen. Naar aanleiding van bovenstaand bericht heeft een oplettende lezer van deze lokale nieuwssite de fiets herkend.