SC Markelo pakt punt in Vaassen

Sportclub Markelo heeft vanmiddag op bezoek bij KCVO een punt gepakt. In Vaassen kwam de ploeg van Rutger Kats na een kwartier spelen op een 1-0 achterstand. Eerst werd een voorzet van KCVO door doelman Olminkhof gepareerd maar in tweede instantie was Melvin Balk attent en zette uit de rebound de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Vervolgens kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. De spits van KCVO werd goed ingespeeld en liet de bal vallen op één van de inkomende middenvelders. Vervolgens werd de bal met een boogbal over de verdediging van Sportclub Markelo gelegd en wederom goed ingeschoten door Melvin Balk. Zo keken de bezoekers met de rust tegen een 2-0 achterstand aan. Een tegenvaller was daarnaast ook nog het uitvallen van doelman Ruben Olminkhof. Hij werd vervangen door Ruben Schut. Ook Ferdi Pinkert moest in de eerste helft geblesseerd het veld verlaten, waardoor Sportclub Markelo noodgedwongen twee keer moest wisselen. Toch gaven de bezoekers niet op en scoorde Sam Warmelink direct na rust de aansluitingstreffer 1-2. Sportclub Markelo ging vervolgens op zoek naar meer en kregen uiteindelijk ook datgene waar ze recht op hadden. In de 71e minuut zette Mickey Slotman, na lang blessureleed, Sportclub Markelo op gelijke hoogte. Zodoende speelde Sportclub Markelo alsnog met 2-2 gelijk in Vaassen en nam het één punt mee terug naar Markelo. Volgende week zondag 5 februari speelt Sportclub Markelo een uitwedstrijd tegen VV Diepenveen. De aftrap in Diepenveen is dan om 14:00 uur.