Toneelgroep Herike – Elsen speelt Bella’s Beautysalon

De toneelgroep van buurtvereniging Herike – Elsen brengt het toneelstuk Bella’s Beautysalon op de planken in de gemeenschapsruimte van de Daltonschool ‘Elserike’. De premiere van de klucht in drie bedrijven staat gepland op vrijdag 24 februari vanaf 20.00 uur. Hierna volgen nog vier uitvoeringen op 3, 4, 10 en 11 maart. Het stuk is geschreven door Henk Roede. Nikki Meulman en Anne Klein Leetink komen de toneelgroep van Herike Elsen dit jaar versterken. Het bloed gaat waar het niet kruipen kan want de vader van Nikki (Rinus) en de moeder van Anne (Janneke) maken al heel wat jaren deel uit van de toneelgroep in Herike – Elsen.

In de klucht om de beautysalon van tante Bella. De twee broers Berend en Albert, twee doorgewinterde bouwvakkers, hebben de salon geërfd. Voordat ze de salon kunnen verkopen, moet deze wel gewoon doordraaien. Hier hebben de mannen niet veel ervaring mee. En dat is niet het enige probleem van de broers. Het bijzondere klantenbestand van tante Bella maakt het ook niet gemakkelijker. Al met al problemen genoeg die opgelost moeten worden. En dat doen de broers op hun geheel eigen wijze. Het stuk werd in 2018 nog door de toneelgroep van  PJGO Markelo uitgevoerd.

Kaarten zijn te reserveren door een WhatsApp bericht te sturen of te bellen (na 17.00 uur) naar (06) 17667961. De kosten van een kaartje bedragen € 7,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 4 euro per persoon. De zaal is vanaf 19.30 uur open.