Benefietdiner verkeerslessen vluchtelingen

De gemeente Hof van Twente vangt 75 vluchtelingen op in Markelo. Deze gezinnen met kinderen, afkomstig uit onveilige landen als Syrië, zullen een tijdje verblijven in Hof van Twente. Ze zijn vaak niet bekend met de Nederlandse verkeersregels  waardoor het verstandig is om verkeerslessen aan te bieden. Hier is geld voor nodig. Dat geld – een bedrag van € 1.500,- – wordt ingezameld door middel van een benefietdiner. Koken verbindt en onder leiding van Marlies Schimmelpenninck en Renee Meijerink van de Pollepel in Diepenheim wordt een heerlijk internationaal en kleurrijk 4 gangendiner  samengesteld in samenwerking met de vluchtelingen. Dit benefietdiner vindt plaats op zondag 29 januari van 17.00 tot 19.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De kosten bedragen 50 euro (inclusief drankjes). In totaal zijn er 48 plaatsen beschikbaar. 

De bekende componist en pianist Pieter Grimbergen uit Diepenheim componeert speciaal voor deze avond een prachtig muziekstuk ‘Vrede’. Hij zal dat deze avond opvoeren. U kunt hier naar wens een extra donatie voor doen op de avond zelf. Tussen de vier gangen door wordt Syrische gitaarmuziek gespeeld.

Neemt u deel aan dit benefietdiner en doneert u daarmee aan de verkeerslessen? De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan de verkeerslessen. Kaarten zijn te verkrijgen via www.herbergdepol.nl.