Generale PJGO toneel belooft veel

De enthousiaste toneelgroep van PJGO Markelo speelt op zaterdag 21 en 28 januari vanaf 20.00 uur bij De Haverkamp de klucht ‘Niks Amore aan Lago Maggiore’. Met een aantal vaste gezichten is de toneelgroep dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwelingen. Dat deed niets af aan de generale repetitie die vanavond op de planken werd gezet. Sterker nog het spel belooft juist twee mooie toneelavonden bij De Haverkamp. De klucht speelt zich af in en rondom het kleine familiehotel Amore Mio waar eigenaresse Teresa en haar knappe zoon Angelo de scepter zwaaien. Twee toeristen genieten enorm van hun vakantie aan het Lago Maggiore.

Met de toneelvoorstelling ‘Niks Amore aan Lago Maggiore’ speelt de toneelgroep van de PJGO Markelo een klucht in drie bedrijven. Het oorspronkelijke stuk werd geschreven door Bernd Gombold en is vertaald door Kick Boomgaard. Regisseur Stefanie Bode gaf de spelersgroep na afloop nog enkele tips maar gaf aan dat de groep klaar is voor de première aanstaande zaterdag bij De Haverkamp. Jeroen Stegeman en Anouk Vreeman zijn als souffleurs betrokken bij het spel. Trudy Meiberg neemt zoals vanouds de grime voor haar rekening.

Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Donateurs en leden betalen 7 euro. Niet-leden betalen 8 euro. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.