Trouwbeurs bij De Poppe

In de zaal van Feest- en Sfeerlocatie De Poppe wordt donderdagavond 26 januari van 19.00 tot 22.00 uur een trouwbeurs georganiseerd. Alles op deze beursvloer is gericht op trouwen. De modellen van 2impressU Bride & More uit Markelo showen tijdens de modeshow, de nieuwste collectie voor bruid, bruidegom, bruidskinderen en bruidsmoeders. Anders dan anders lopen de modellen hierbij tussen de tafels door, waardoor ook aan de stoffen gevoeld kan worden.

2impressU staat voor maatwerk
Elke japon of kostuum van 2impressU is maatwerk. Anja en Nicolette: “Niemand is hetzelfde. Dus of je nu een kleine of een grotere maat hebt, klein of juist groot bent, alles wordt met de grootst mogelijke zorg in ons eigen atelier gemaakt. Belangrijk is dat de japon je positieve punten benadrukt en je minder goede punten verdoezelt”. 2impressU heeft een geheel eigen collectie. Met deze brede collectie passen zij iedere trouwjurk aan aan jouw wensen en het beschikbare budget.

Trouwbeurs
Op de trouwbeurs zijn donderdagavond 26 januari onder andere een fotograaf, videograaf, taarten, kaarten, sieraden, decoratie en een zangeres te vinden. De trouwbeurs is een initiatief van 2impressU, De Poppe, Bloembinderij Anne en Dianne de Goeijen Fotografie. De entree is vrij toegankelijk. Geef je op via dianne@diannedegoeijen.nl.