Wie zijn deze tennissers? (UPDATE)

Deze week in de Oude Toren evenals vorige week een sportfoto uit het archief van de Stichting Heemkunde Markelo waarvan het onderschrift niet bekend is. Het gaat om een foto met van de Markelose tennisvereniging MTV’65 uit omstreeks 1982. Mocht iemand de dames en/of heren op de foto herkennen of weten ter gelegenheid waarvan deze foto is gemaakt, dan vernemen we dat graag op oudetoren@maarkelsnieuws.nl.

UPDATE 6 februari 2023: Inmiddels is het onderschrift van de foto bekend. Het is een foto van het mix-team in 1982 met achter Pim Gruyters, .. Aanstoot, Job van Vliet, Hester Jebbink en vooraan Jacques Koops, Betsie Horselenberg, Lenie Oostlander.

 

Gezien de reacties tot op heden lijken het te zijn:

Tennissers van het mix-team in 1982

Achter: Pim Gruyters, .. Aanstoot, Job van Vliet, Hester Broens

En voor: Jacques Koops, Betsie Horselenberg, Lenie Oostlander