Geslaagd De Kroon Grand Café Kersttoernooi 2022

Gisteren werd een spannende finale gespeeld van De Kroon Grand Café Kersttoernooi 2022 op de tennisbanen van MTV’65. Na twee jaar stil gelegen te hebben mocht Tennisvereniging MTV’65 dan eindelijk weer het kersttoernooi organiseren. De 26e editie van De Kroon Grand Café Kersttoernooi 2022 het tennistoernooi dat zoals de naam al aangeeft rondom de kerstdagen gespeeld, geldt binnen MTV’65 als een erg sfeervol en gezellig toernooi. De wedstrijden werden ook nu weer onderling met een gezonde portie strijdlust gespeeld. Dit jaar was er zelfs sprake van een nieuw record. Tussen 27 december en 8 januari (finale dag) streden namelijk maar liefst 25o deelnemers in tennishal De Pothoek voor de prijzen, maar meer nog voor de eer.

De deelnemers, voornamelijk uit Twente maar zelfs ook enkele daarbuiten speelden de afgelopen dagen tussen 9.00 en 23.00 uur met als doel de zinderende finale op zondag 8 januari te bereiken. Een grote groep enthousiaste supporters op de tribune moedigden de finalisten gisteren aan tijdens de finalewedstrijden. Het was dan ook nog erg lang gezellig in de kantine van de tennisclub na de officiële prijsuitreiking en de verloting met prijzen die door Markelose ondernemers beschikbaar waren gesteld. “We willen alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers nogmaals hartelijk bedanken. Dankzij hen kunnen we dit toernooi organiseren en hopelijk zien we elkaar bij de 27e editie!”, aldus de organisatie.

De uitslag van de 26e editie van De Kroon Grand Café Kersttoernooi 2022:
HD4/5:
1. Mark Alink/Sjoerd Koster
2. Jesper Hondeveld/Tobias Wolters

GD4/5
1. Mark Alink/Eline Edel
2. Bas de Jonge/Tamara Mulder

HD6
1. Job Vaarhorst/Niek Haafkes
2. Jochum ten Berge/Gean Kllein Horsman

DD6
1. Maran Voskes/Romee Voskes
2. Karin Leurink/Janet Welmer

GD6
1. Rudi Addink/Jessica Nijland
2. Arjan Wevers/Marike Woudenberg

HD7
1. Rene Kamphuis/Ruben Nieuwenhuis
2. Hessel Bruins/Barnd Hammer

DD7
1. Renate ten Berge/Sandra te Rietmole
2. Martine van Burkum/Amber Broens

GD7
1. Jan Koster/Wilma Leussink
2. Jan Warmelink/Ina Udink

HD8
1. Jos Nijland/Roland Stege
2. Nico Hofte/Erik van Zeijts

DD8
1. Demi Pots/Floor Groeneveld
2. Lisa Mars/Jarima Otten

GD8
1. Jan Goorhuis/Tineke Goorhuis
2. Lenn Perik/Jaqueline Perik