Meisjes C Markel-Up onverwachts kampioen

In december speelden de meisjes C van Markel-Up de laatste wedstrijd in het tenue van de Markelose volleybalvereniging. Achteraf gezien bleek dit een wedstrijd om het kampioenschap. Na de gewonnen derby tegen Diepenheim dachten ze een keurige tweede plaats te hebben behaald in de derde klasse. De meiden van Dynamiek uit Goor hadden immers meer punten behaald. Ze bleken echter buiten mededingen mee te doen. Onverwachts kwamen de kampioensmedailles dan ook in de bus. Het kampioenschap werd vandaag gevierd met het uitreiken van de medailles en een bezoek aan een film in de bioscoop.

Voor het team een bijzondere afsluiting in het tenue van Markel-Up. Vanaf deze maand gaat het team verder in het tenue van Dynamiek Goor. Ze hebben net te weinig spelers om probleemloos de competitie in te gaan. Met aanvulling van Goorse meiden kan het team lekker blijven volleyballen. Mocht je in de 1e, 2e of 3e klas van het voortgezet onderwijs zitten en lijkt het je leuk om te volleyballen ben je van harte welkom om mee te trainen met dit kampioensteam van Markel-Up op de maandagavond in Markelo.