Inschrijving BCM Futsal Toernooi geopend

Linksbuitenadem won het toernooi in 2020

Na twee jaar van afwezigheid organiseert MaarkelsTrots op vrijdag 17 maart het jaarlijkse BCM Futsal toernooi in Sporthal De Haverkamp. Een zaalvoetbaltoernooi voor vriendengroepen uit Markelo. De inschrijving voor teams is geopend. Aanmelden doe je door een mail te sturen aan bcmfutsal@hotmail.com.

Stokje doorgeven
MaarkelsTrots nam de organisatie van het toernooi in 2017 over van BCM, de oprichters van het toernooi. Nu vindt de vriendengroep dat het tijd is om op hun beurt, het stokje door te geven aan een volgende generatie. “We vinden het belangrijk dat dit toernooi voor Markelo niet verloren gaat. Op het veld wordt fanatiek gestreden voor de overwinning en toch staat de gezelligheid voorop. Samen met vrienden een balletje trappen en daarna gezellig een biertje drinken aan de bar bij De Haverkamp. We kijken uit naar het komende toernooi en hopen dit op een passende en sfeervolle wijze af te sluiten”, aldus MaarkelsTrots.