Kersttoernooi MTV’65 van start

Morgenochtend om 09.00 uur gaat het kersttoernooi 2022 van start met een record aantal deelnemers. Maar liefst 250 tennissers uit Markelo en omstreken starten van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december met de voorrondes. In het weekend van 5 tot en met 8 januari worden de eindrondes gespeeld. 

De kantine is door de kantinecommissie helemaal in kerststijl versierd en op het menu ontbreken de oliebollen, kniepertjes en glühwein natuurlijk niet. Het belooft, nadat 2 jaar door corona een streep door het toernooi ging, een geweldig evenement te worden waar veel mensen naar uitkijken. “De toernooicommissie is heel druk geweest om alle deelnemers in te delen en is van ’s ochtends 09.00 uur tot ’s avonds laat aanwezig om alle wedstrijden in goede banen te leiden. Publiek is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij het gezelligste kersttoernooi in verre omstreken”, aldus het bestuur van MTV’65.