Wie verdient een kerstpakket?

Welke persoon of familie in Markelo heeft volgens jou in deze decembermaand echt een kerstpakket verdiend? Hier kunnen verschillende reden voor zijn natuurlijk. De centrumondernemers verloten een aantal kerstpakketten. Bij de deelnemende ondernemers liggen flyers bij de kassa waarop u kunt invullen wie u een mooi kerstpakket gunt. Dit formulier kunt u invullen en ook weer inleveren bij de ondernemers. Net voor de Kerstdagen worden maar liefst 20 uitgebreide kerstpakketten verloot onder alle inzendingen. 

Gistermiddag is in aanloop naar de feestdagen geheel volgens traditie in opdracht van de gemeente een grote kerstboom geplaatst op het Kaasplein. De metershoge spar wordt op hele korte termijn voorzien van lampjes. In combinatie met de verlichtte bomen en de kerstversieringen waarmee de ondernemers hun winkels hebben aangekleed zorgt het voor kerstsfeer in het dorp.