Harry stopt na 45 jaar als ABZ chauffeur

Harry Eshuis heeft na een dienstverband van meer dan 45 jaar spreekwoordelijke zijn werkschoenen ‘in de wilgen’ gehangen. Hij startte zijn loopbaan bij VLC West Twente dat momenteel na meerdere fusies opereert onder de naam ABZ De Samenwerking. Harry gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Zijn laatste officiële werkdag afgelopen week reed Harry met een gloednieuwe DAF XF langs zijn klantadressen. Aan het eind van de middag stond er een heerlijk stamppot buffet klaar voor Harry en zijn collega’s. Hier werden vele mooie anekdotes uit Harry’s dienstverband gedeeld en herinneringen opgehaald aan de vele trucks waarin Harry heeft gereden. Tal van belevenissen bij de boeren die hij in al die jaren bezocht passeerden de revue. Al met al een middag waarin gezellig werd nagepraat onder het genot van een heerlijk drankje. 

“Mij niet meer bellen dit jaar”
Wellicht wordt er volgend jaar nog een keer een beroep gedaan op Harry om als het nodig is een keer in te vallen. Voor dit jaar antwoordde Harry echter lachend: “Mij niet meer bellen!”. Harry; namens alle collega’s van ABZ nogmaals heel veel gezondheid toegewenst en geniet samen met Rita van je welverdiende pensioen.