Sfeervol verlichte bomen in Markelo

In het centrum van Markelo is vanmiddag sfeervolle decemberverlichting aangebracht. Ter hoogte van Plus Blankhorst en Boek- en Kantoorvakhandel Prins zijn twee bomen voorzien van duizenden, duurzame lichtpuntjes. Deze sfeervolle verlichting in het centrum is de vervanging van de decemberverlichting, die elk jaar door de vaste groep vrijwilligers van de Stichting Markelo Promotie in de lantaarnpalen in het dorp werden aangebracht. “De verlichting was op en al een tijdje toe aan vervanging. Op initiatief van Henry Blankhorst en Richard Landuwer zijn ondernemers/verenigingen afgelopen maand benaderd om een bijdrage te leveren aan de nieuwe decemberverlichting”, vertelt een van de ondernemers. Welkoop Markelo en Plus Blankhorst staan garant zodat op dit moment alvast in twee bomen verlichting kon worden aangebracht.

Om een derde boom uit te lichten moet eerst de financiering voor dit eerste deel dekkend zijn. Met de bijdragen van een aantal ondernemers maar ook Ondernemend Markelo zijn we goed op weg maar is het nog niet 100% dekkend. Ondernemers of particulieren die alsnog een bijdrage willen doen kunnen hiervoor contact opnemen met Richard Landuwer of Henry Blankhorst.