Uitwisseling Lionsclub Goor, Markelo, Diepenheim en Bremer Süden

Op zaterdag 19 november 2022 vond er een uitwisseling plaats tussen de Lions club Goor, Markelo, Diepenheim en de jumelage partner Lions club Bremer Süden uit Weihe. Aan dit zeer sfeervolle gebeuren deden 12 Lions uit Hof van Twente en 9 Lions uit Duitsland mee alsmede hun dames.

De ontvangst vond plaats bij de humanitaire organisatie Pax Kinderhulp in Goor. Na een mede door Oekraïense vluchtelingen, voorbereide lunch gingen de heren op pad om een 25 tal Oekraïense vluchtelingen op te halen voor een bezoek aan het Openlucht museum in Ootmarsum.

De dames van zowel de Nederlandse als Duitse Lions bleven achter bij Pax Kinderhulp om deze organisatie te helpen met het sorteren en inpakken van geschenken voor mensen die hulp nodig hebben. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner bij ’t Wapen van Markelo.