Techniek en vaardigheden op Mtb/Gravel verbeteren?

Wil jij jouw vaardigheden op de mountainbike of gravelbike verbeteren en met meer plezier fietsen? Kom dan op zaterdag 26 november naar de clinic die WTC Markelo organiseert voor de gravelbike of op zaterdag 10 december naar de clinic voor de mountainbike. De clinics starten om 13.00 uur. Na je aanmelding ontvang je de exacte locatie van clinic. Deze clinic is bedoeld voor fietsers die willen werken aan bijvoorbeeld bochtentechniek door het doen van verschillende oefeningen op een afwisselend terrein. Deelname is mogelijk voor leden en niet-leden van de WTC Markelo. De minimale leeftijd is 16 jaar en je dient zelf voor een fiets en een helm te zorgen. De deelname is gratis! Opgeven kan door het sturen van een email met daarin naam, telefoonnummer en leeftijd naar secretaris@wtcmarkelo.nl.

Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen? Stuur ze per mail aan WTC Markelo. Aanmelden voor de gravelbike clinic kan tot en met vrijdag 25 november. Aanmelden voor de mountainibike clinic kan tot en met vrijdag 9 december. De clinics gaan door bij goed weer en voldoende belangstelling.