Woensdag Hofdictee in Het Beaufort

Op woensdagavond 23 november a.s. wordt in Het Beaufort weer het Hofdictee georganiseerd. Teams uit de verschillende kernen van de gemeente Hof van Twente zullen dan weer hun taalkennis tonen. Het dictee wordt dit jaar weer geschreven door Paul de Kuijper. Hij schreef ook het vorige dictee in 2019 waarover de deelnemers toen erg enthousiast waren. Het dictee kent veel uitdagingen maar ook met veel woorden die in het dagelijks leven worden gebruikt maar waar de schrijfwijze toch tot nadenken kan stemmen. Sandra Smale zal het dictee voorlezen. Halverwege het dictee is er een pauze waarna vrijwilligers alvast beginnen met het nakijken van de eerste helft van het dictee. Deze taalavond begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Markelo en Goor hebben zich al als deelnemers gemeld maar de organisatie hoopt ook op teams uit de andere kernen.  Ook individuele meeschrijvers zijn van harte welkom. Ook voor hen is er een prijsje te verdienen. De toegang en deelname is gratis.